• 7:35– First Bell rings-students report to their first hour class.

    7:40-Second Bell / Announcements/Housekeeping/Device Attn

    7:48-8:36 1St hour….48 minutes

    8:40-9:28 2nd hour…48 minutes

    9:32-10:20 3rd hour…48 minutes

    10:24-11:12 4TH hour…48 minutes

    11:15-12:03 5th hour for 2nd lunch classrooms (2nd lunch 12:06-12:36)

    11:48-12:36 5th hour for 1st lunch classrooms (1st lunch-11:15-11:45)

    12:39-1:27 6th hour...48 minutes

    1:30-2:18 7th hour...48 minutes

    2:21-3:09 8th hour...48 minutes

    3:10 Dismissal

     

    First lunch classrooms-Freshman Academy, University, Science Building, Girls Gym, NJROTC, T Buildings, Choir, Theater Arts and Band.

    Second lunch classrooms- Main Building, Boys Gym and FACS.

If you are having trouble viewing the document, you may download the document.